اگر ظروف چینی شما دارای یک لبه است که می توان آن را با لبه دیگری انباشته کرد، هنگامی که ظروف روی هم چیده می شوند، این کار را روی لبه های بیرونی ظروف انجام می دهد. به این دلیل که لبه های ظروف محدب است.
اگر ته صفحات شما لعاب ندارد، این طرح از قرار گرفتن مستقیم آنها بر روی سطح لعابدار جلوگیری می کند سرویس پذیرایی چینی و در نتیجه از ایجاد خط و خش و سایر آسیب های احتمالی به پایان جلوگیری می کند. انواع مختلفی از سبک ها و مواد موجود برای ظروف غذاخوری وجود دارد. چینی ماده ای است که به دلیل تطبیق پذیری و هزینه کم می تواند هم برای ناهارخوری های معمولی و هم برای غذاخوری های رسمی استفاده شود.
همین امر در مورد ظروف چینی نیز صدق میکند، که به دلیل طیف متنوعی از گزینههای رنگی، گزینههای شکل و گزینههای طراحی، میتواند برای موارد مختلف، از غیر رسمی تا رسمی استفاده شود. دیواره های ظروف چینی استخوانی بسیار نازک هستند، که این ماده را شکننده می کند، اما ظاهری زیبا به آن می دهد که مناسب ظروف چینی خوب است.
با توجه به تطبیق پذیری ظروف سنگی از نظر عملیات سطحی و لعاب، گزینه خوبی برای طیف گسترده ای از موسسات خدمات غذایی است. این موسسات شامل رستورانهای ناهارخوری عالی، رستورانهای کوچک، و کسبوکارهایی هستند که در زمینه پذیرایی تخصص دارند.
شما می توانید بیشترین سود را از ظروف سفالی دریافت کنید، که همچنین فضای روستایی دوست داشتنی را به شرکت شما می بخشد. فرآیند انجماد شیشه ای که در اکثر ظروف چینی استفاده می شود، آن را در برابر رشد باکتری ها مقاوم می کند. علاوه بر این، می توانید همه چیز را در ماشین ظرفشویی به استثنای ظروف سفالی تمیز کنید.
قیمت ظروف چینی و سایر ظروف قابل تغییر می باشد. ظروف چینی پس از استفاده مکرر و شسته شدن در یک محیط تجاری باید تعویض شوند. اگر ظروف چینی خود را از فروشگاهی خریداری کنید که تمام قطعات مورد نیاز شما را حمل می کند، هم در ابتدا و هم در دراز مدت در هزینه خود صرفه جویی خواهید کرد. با این حال، اگر شرکتی پیشنهاد میدهد که یک الگوی منحصر به فرد را برای شما ذخیره کند، باید پیشبینی کنید که بیشتر از قیمت استاندارد برای آن بپردازید.
- منابع: