یک وعده 1 اونس پسته شرکت پسته خندان کرمان، یا حدود 49 مغز، 13 گرم چربی را برای شما فراهم می کند.
یکی از کم چربی ترین آجیل ها.
یازده گرم از این چربی ها از چربی های تک غیراشباع یا چند غیراشباع سالم است، در حالی که تنها 2 گرم از چربی های اشباع شده است.
بر اساس بررسی مطالعات پسته که در سال 2016 در Nutrition Today منتشر شد، تحقیقات زیادی نشان میدهد که مصرف این آجیلهای ریز ممکن است با بهبود سطح کلسترول از سلامت قلب حمایت کند.
هم باعث افزایش کلسترول HDL «خوب» و هم کاهش LDL «بد» میشود.
علاوه بر این، به نظر می رسد مصرف پسته فشار خون را کاهش می دهد که بر سلامت قلب و عروق نیز تأثیر مثبت دارد.
بررسی کارآزماییهای بالینی منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی در سال 2015 نشان داد که در میان تمام آجیلهای درختی، پسته بیشترین پتانسیل را برای کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک نشان میدهد.
خوردن بیش از حد پسته آسان است، و باید مراقب میزان مصرف خود باشید یک وعده 1 اونسی 162 کالری انرژی دارد.
با این حال، به نظر می رسد که انتخاب پسته در پوسته آن به عنوان میان وعده باعث کنترل وزن می شود.
بر اساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۱ در Appetite منتشر شد، افرادی که مجبور بودند پوستهها را برای بازیابی پسته باز کنند، زودتر از افرادی که با مغز پوستهدار تغذیه میشدند، دست از خوردن کشیدند و در نتیجه ۴۱ درصد کالری کمتری مصرف کردند.
به نظر می رسید که تجمع پوسته ها به عنوان یک نشانه بصری و روانی برای توقف غذا عمل می کند.
پسته همچنین ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت فوایدی داشته باشد.
در مطالعهای که در سال 2014 در Review of Diabetic Studies منتشر شد، افراد دیابتی که روزانه 25 گرم پسته یا حدود یک اونس پسته خوردند، به مدت 12 هفته سطح گلوکز خون خود را بهبود بخشیدند.
آنها همچنین فشار خون، شاخص توده بدن و پروتئین واکنشی C را کاهش دادند که نشانگر التهاب در بدن است.