گلولههای ماهی لقمههای معطر ترد هستند که با ماهی خوب، نان و آویشن و جعفری خرد شده تهیه میشوند. فقط یک چرخش تیغه ها در مخلوط کن برای به دست آوردن قوام مناسب خمیر کافی است.
انتخاب با شماست که کوفته های کوچک درست کنید، عالی برای سرو به عنوان پیش غذا، با سس خانگی تازه و تند، یا به اندازه یک کوفته کلاسیک، به عنوان غذای دوم ماهی و همراه با غذای جانبی فصلی میل کنید. سبزیجات گلوله های ماهی که هم به صورت سرخ شده و هم در فر پخته می شوند در بین بچه ها نیز بسیار محبوب خواهند بود. نسخه ماهی تن و ریکوتا را برای آنها امتحان کنید، آسان و حتی خوشمزه تر.
- بیشتر بخوانید: تن ماهی
طرز تهیه کوفته ماهی
کوفته ها را 2/3 بار در روغن دانه خیلی داغ با دمای 170 درجه حدود 3 دقیقه سرخ کنید. وقتی کوفته ها طلایی شدند به کمک کفگیر آنها را از روغن خارج کنید و روی کاغذ جاذب قرار دهید تا روغن اضافی آن خشک شود. از توپ های ماهی گرم یا گرم لذت ببرید.
- بیشتر بخوانید: فیله ماهی
استخوان های ماهی را جدا کنید، آن را در ظرف نان خرد کنید، نمک، پنیر، جعفری ریز خرد شده، تخم مرغ، کیپر را اضافه کنید. با دست ورز دهید تا مخلوط نرمی به دست آید.
در نهایت، کوفتههایی را به اندازه دلخواهتان درست کنید: بزرگتر، اگر میخواهید به عنوان غذای اصلی سرو کنید، کوچکتر اگر برای پیشغذا در نظر گرفته شدهاند باید اطلاعاتی درباره ارزش غذایی تن ماهی بدانید.
- بیشتر بخوانید: کنسرو ماهی