ظرف پلاستیکی در تولیدی ظرف پلاستیکی باعث انفجار شد

سپس بحث اندازه های بسته بندی مطرح می شود. یک داستان معمولی برای یک محصول سرد این است:  بسته بندی باز می شود، محتویات تا حدی استفاده می شود و باقیمانده به یخچال بازگردانده می شود.ظرف یکبار مصرف میوه  پس از مدتی، محصول با بوی نامطبوع دوباره کشف شده و دور ریخته می شود. بسیاری […]

هودی که باعث جلو گیری از پرت شدن مرد کت دار ملیونی شد

اگر شما هم جزو کسانی هستید که این مقاله را خوانده اید، قیمت هودی دخترانه زمستانی احتمالاً می دانید که چرا استفاده از هود در مدارس ممنوع است. معمولاً هود را عامل حواس پرتی و عدم تمرکز می دانند. دلایل زیادی وجود دارد که مدرسه ای پوشاک را ممنوع کند، اما اگر به شما بگوییم […]

سفید کردن یک مرحله مهم و ضروری در پیش تصفیه منسوجات است

سفید کردن یک مرحله مهم و ضروری در پیش تصفیه منسوجات است. وایتکس برای خشکاندن درخت با از بین بردن اجزای رنگ آمیزی نامطلوب، به سفید شدن مواد نساجی کمک می کند. به طور کلی، الیاف طبیعی و ترکیبات آنها حدود 50٪ از کل بسترهای نساجی را تشکیل می دهند و همیشه سفید می شوند، […]

شویز لباس فوق العاده مدیران آن را بیش از حد آشکار می‌دانند

کد لباس لینکلن، پوشاکی را که مدیران آن را بیش از حد آشکار می‌دانند، ممنوع می‌کند، با ممنوعیت خاصی بر روی بندهای اسپاگتی و تیوپ‌های تیوپی، قسمت‌های میانی یا دکلره‌های مشهود، وشومیز یقه کراواتی، دامن‌ها و شورت‌هایی که وقتی دست‌ها به سمت پایین کشیده می‌شوند از بند وسط بند نمی‌آیند. لباس های زیر (از جمله […]

جیوه ماده معدنی به نام سینابار یافت می شود

جیوه (Hg) یک فلز طبیعی است که عمدتاً در ماده معدنی به نام سینابار یافت می شود که می تواند تا 86 درصد جیوه داشته باشد. مردم حداقل از زمان رومیان از سینابر جیوه استخراج می کردند. جیوه در لامپ تصویر تلویزیون از طریق هوازدگی طبیعی سنگ و (یا) فعالیت های آتشفشانی آزاد می شود. […]

سگ نگهبان در مورد نحوه بزرگ کردن آن پرداخت

در این مقاله من نمی توانم به تمام آنچه شما نیاز دارید در مورد نحوه بزرگ کردن توله، نحوه اصلاح رفتار نامطلوب، نحوه تفسیر برخی رفتارها و غیره بپردازم. این یک کتاب کامل خواهد بود. بنابراین، در اینجا یک کتاب واقعی من است: ” سگ نگهبان حفاظت از دام: انتخاب، مراقبت و آموزش” توسط دیوید […]

کشک دارای ویتامین و پروتیین زیادی است

کشک خشک گاوی با همزیستی 2 سویه باکتری (S. thermophiles و L. bulgaricus) در یک محیط استریل در دمای بسیار پایین (36-42 درجه سانتیگراد) به مدت 3-8 ساعت تعریف می شود. هر دو سویه باکتری باید در محصول نهایی فعال باقی بمانند (با حداقل 10 میلیون باکتری در گرم، مطابق CODEX 2003). ، پروتئین ها […]

نباتتعداد مولکول های ساکارز که به بلورها می پیوندند

با اضافه کردن شکر دانه‌ای بیشتر به محلول، سرعت حل شدن کاهش می‌یابد و سرعت تبلور افزایش می‌یابد، بنابراین در یک نقطه، هر دو سرعت برابر می‌شوند. به عبارت دیگر، تعداد مولکول های ساکارز که از کریستال ها خارج می شوند، نبات فله با تعداد مولکول های ساکارز که به بلورها می پیوندند یکسان است. […]

نبات خوردن طول عمر بیشتر

در این مطالعه مصرف آب نبات فله با طول عمر بیشتر همراه بود. مردانی که زیاده‌روی می‌کردند تقریباً یک سال بیشتر از افرادی که از خودداری می‌کردند، تا سن 95 سالگی عمر کردند. ما در مطالعه خود نتوانستیم بین مصرف آب نبات زعفرانی اصل شکر و شکلات تفاوت قائل شویم. یک توضیح قابل قبول برای […]

زیره – چیست و چگونه آن را در غذا استفاده کنیم

یک گیاه و زیره کوهی کرمان چه شکلی است؟ از نظر من، گیاه زیره یا Cuminum cyminum شباهت زیادی به گیاه شوید دارد که شاید بیشتر با آن آشنا باشید. ارتفاع آن بین 1 فوت تا 20 اینچ رشد می کند و ساقه ای صاف دارد که تا حدود 12 اینچ و ارتفاع رشد می […]